Partnership Support Stage

Solliciteer nu

Partnership Support Zomerstage


We zijn op zoek naar een fulltime Partnership Support stagiair(e) die samen met ons, Otrium naar een hoger niveau gaat tillen. Het volgende kunnen we in ieder geval garanderen: na deze stage staat je cv vol met relevante werkervaring, je hebt mega veel kennis van de mode-industrie en je bent onderdeel geweest van een snel groeiende start-up in een jong en enthousiast team.

INTERNSHIP · AMSTERDAM

Heb jij een passie voor mode en weet je wat teamwork is? En ben je beschikbaar vanaf juni? Dan is dit de stage voor jou!

Je komt te werken in het Partnership Management team. Wij zijn o.a. verantwoordelijk voor het opzetten en versterken van de samenwerkingen tussen Otrium en de fashion merken. Hierdoor leer je alle merken kennen en weet je hoe verschillende modebedrijven werken. Het Partnership Team heeft als focus de fijnste en meest succesvolle samenwerking met fashion merken op te zetten en te onderhouden.  

Waar?

Otrium is een online outlet: via onze site kunnen toonaangevende fashion merken een eigen outlet openen en fashion deals aanbieden aan een besloten community van shoppers. Otrium's community bestaat uit meer dan 400.000 leden, tientallen toonaangevende merken zijn partner, en maandelijks worden er duizenden bestellingen afgehandeld. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, in de Houthavens. Hier werken we met een jong en enthousiast team aan de mega snelle groei van Otrium.

Otrium heeft als doel: de grootste en slimste online fashion outlet van Europa worden. 

Award

Kom je stage lopen bij een Award winning start-up?! Otrium heeft de Shopping Award van 2018 en 2019 gewonnen. We zijn door WIRED uitgeroepen in hun jaarlijkse 'Europe's 100 Hottest Startups' lijst. En we staan in de Forbes 30 Under 30 lijst van Retail &
E-commerce binnen Europa. 

Werkzaamheden?

 • We leren jou alles op het gebied van sales- en accountmanagement om zo de beste partnerships te realiseren.
 • Meedenken over het verbeteren en onderhouden van de B2B relaties tussen Otrium en fashion merken.
 • Samen met de Partnership Managers ga je onderzoeken hoe de beste communicatie flow gecreëerd en visueel weergegeven kan worden.
 • Je mag dagelijks het Partnership Team ondersteunen met het opstellen van strategische rapportages.
 • Nieuwe partner opportunities identificeren om zo de mooiste fashion merken aan te sluiten.
 • Dagelijks werk je zij-aan-zij met ervaren collega's uit de start-up wereld in o.a. sales, marketing en tech. Daarnaast ga je mee op meetings om zo de beste praktijkervaring op te doen!

Wie zoeken wij?

 • Je werkt professioneel en pro-actief.
 • Je bent analytisch en hebt oog voor detail.
 • Je bent ambitieus én een team-player.
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt een passie voor fashion en online retail.
 • Je bent een gezellige en enthousiaste toevoeging aan het Partnership Team.

Praktisch:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs die vanaf juni 2020 minimaal 4 maanden beschikbaar zijn. Binnen de 5-daagse stage, moet je minstens 4 dagen per week aanwezig zijn om mee te werken, en kun je indien nodig 1 dag aan een studie-onderzoek besteden. 

Je ontvangt een ruime stagevergoeding en doorgroei is mogelijk!

Dus... Ben je ambitieus en heb je een passie voor sales, account management en mode? Wil jij meebouwen aan een succesvol internationaal platform? Dan is dit dé uitdaging voor jou!